Ga naar de inhoud

OVER ons en dansschool ruitenbeek

Wim en Karina Ruitenbeek zijn internationaal gediplomeerde opleiders die jou gegarandeerd kunnen leren dansen.

Wim heeft ruim twintig jaar lang door heel Europa wedstrijden gedanst en daar mooie resultaten behaald. Karina is op jonge leeftijd in de dansschool gestapt en is hier eigenlijk nooit meer weggegaan. Zij heeft de rol als lerares en gastvrouw op zich genomen.

Beide hebben hun professionele dansopleiding in Engeland afgerond met hoge scores. Zelfs als je geen ritmegevoel hebt kunnen deze twee je leren dansen!

Wim is afkomstig uit Amersfoort, Karina is geboren en getogen in Veenendaal. Onze dansschool is al sinds 1987 gevestigd in Veenendaal. Wij zijn gestart aan de Fluiterstraat, boven aan de markt en na twee jaar door ruimtegebrek zijn wij verhuisd naar de Parallelweg waar wij al sinds jaren met veel plezier ons vak uitoefenen!

Wim: “Ik heb ruim 20 jaar lang door heel Europa wedstrijden gedanst waar ik, mag ik wel zeggen, goede resultaten heb behaald. De laatste jaren van mijn danscariere heb ik vooral veel gedanst in Eengeland, de bakermat van de wedstrijdsport”.

Karina: “Ik ben al op jonge leeftijd in de ‘business’ gestapt waar ik een rol als lerares en gastvrouw heb”. Wij hebben onze profesionele opleiding gedaan in engeland en onze diploma’s met een hoge score behaald. Onze dansschool munt uit in sfeer en gezelligheid. Je moet je thuis en op je gemak voelen, “gezelligheid kent geen tijd” zegt het spreekwoord. Wij hebben van onze hobby ons beroep gemaakt en toch blijven wij actief in de wedstrijdsport d.m.v. het trainen van wedstrijdparen. Wij hebben 20 wedstrijdparen dansend van de laagste tot in de hoogste klassen in Nederland. Maar de meeste voldoening hebben wij toch om alle “beginners” dansen te leren. De afgelopen jaren hebben wij dan ook duizenden mensen dansen geleerd waar wij met veel genoegen op terug kijken.

Wij kijken uit naar het komende seizoen en hopen je hartelijk te kunnen ontvangen.

Een speciaal evenement op de planning?

Heb je een speciaal evenement op de planning, zoals bijvoorbeeld een bruiloft? Wij geven privelessen aan bruidsparen die ‘nog even snel’ een openingsdans willen leren. Met 2 a 3 privelessen kan je bijvoorbeeld al een Quickstep leren.

Privelessen dienen wel telefonisch besproken te worden. Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar: 0318-526 662

DANSLESSEN VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Wij organiseren diverse danslessen voor beginners en
gevorderden. Ook wanneer je geen danspartner hebt ben je van harte welkom! Maar met een vaste partner is het natuurlijk veel leuker.

Als beginnende danser stap je in bij de danscursus Brons. In deze 20 weken durende cursus leer je de basis van diverse dansen, zoals: Quickstep, Cha-Cha-Cha, Jive, Engelse wals en de Tango.

Heb je de smaak te pakken dan kan je doorgaan met de
danscursus Zilver en ga zo maar door! Ook kan je doorgroeien en
zelfs wedstrijden gaan dansen door heel Nederland.

Danslessen